Helg igjen, og tid for nye episoder av “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, den avslutter med Bjørn Beltøs fra Tom Egeland

Trettiførste forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Tom Egeland:

Han har tidligere vært journalist og er nå fulltids forfatter. Egelands populære, bestselgende teologiske thriller om arkeologen Bjørn Beltø er oversatt til ikke mindre enn 24. språk. Sist ut med Bjørn Beltø var “Codex”. Egeland har mottatt en rekke litterære priser, blant annet Rivertonprisen og Riksmålsprisen. I 2019 tok han opp tåden med Kristin Bye, da han skrev “Falken”. Første møte med Bye var i 1997, da “Trollspeilet” kom.

 

Han har også blitt tildelt ARKs barnebokpris for ungdomsromanen “Katakombens hemmelighet”. I år (2020) kommer Egeland med ny bok “Kongen” på Capitana forlag.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Tom Egeland

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Neste helg gjester nye forfattere dette konseptet, så det er bare å glede seg, enn så lenge, se en av de eldre episodene!

 

Gjerne abonner på YouTube-kanalen!

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top