Premierehelgen forsetter, nå med svenske Thomas Erikson

Andre forfatter ut i tidenes første “Digi-forfatterintervju i landsbyen”:

Er svenske Thomas Erikson, han har bakgrunn som foreleser, coach, lederutvikler, salgstrener og forfatter. I 2018 kom bestselgeren “Omgitt av idioter”, noe han fulgte opp året etter med “Omgitt av psykopater”, og sist ut er “Omgitt av dårlige sjefer”, med oppfølgende bok “Omgitt av latsabber”. Erikson skiver også på oppfølgeren idag, og forteller i denne samtale både hva den handler om og tittelen. Noe som er mindre kjent for nordmenn er at Erikson skriver kriminalromaner, og har utgitt flere på svensk. Disse er enda ikke å oppdrive på norsk. Han er gift med Christina Erikson, som skal ut i ilden 27. juni. Begge skriver på en krim sammen, som han i løpet av disse nærmere 10 minuttene kommer til å fortelle om. Her kan du høre han prate om hvordan det er å være forfatter, og hva han synes om den overveldende suksessen har har fått.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Thomas Erikson

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no/www.boktimmy.no)

 

Se intervjuet her!

 

I morgen kommer det allerede to nye forfatterintervjuer, så det er bare å glede seg

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top