Premierehelgen avslutter med svenske Tove Alsterdal

Sjette forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er:

Svenske Tove Alsterdal. Hun er journalist, dramatiker og forfatter. Utenom krimbøkene hennes, står hun bak manuset til filmen “Så olika” og den svenske radioens julekalender, “Snälla Py“. Hun er dessuten krim-forfatter Liza Marklunds redaktør. Hennes debut som krimforfatter kom med “Kvinnene på stranden” (2011) og i år (2020) kom “Blindtunnel“. Få med deg denne nesten 10 minutters lange samtalen mellom meg og Tove Alsterdal. Det er både et spennende og alvorlig møte, med en av Nordens mest anerkjente krimforfattere.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Tove Alsterdal

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Neste helg er det seks nye forfattere, så det er bare å glede seg allerede til møte med enda flere norske og svenske forfattere!

 

Med sommerhilsen fra Boktimmy!

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top