Premierehelgen fortsetter, nå med Jan Mehlum!

Femte forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen”: Er Jan Mehlum. Han er forfatter og førsteamanuensis i sosiologi ved Universitetet i Sørøst-Norge. Mehlum er utdannet diplom-markedsøkonom og sosiolog ved Universitetet i Oslo. Han har arbeidet med reiseliv, kinodrift, lederutvikling, u-land og førskolelærerutdanning. Han utgitt hele 18 bøker med sin detektiv og Tønsberg-advokat Svend Foyn i hovedrollen. I 1996 debuterte han som forfatter med “Gyldne tider” og i 2019 kom “Fornemmelse av skyld“. I løpet av litt over 23 minutter, kan du bli kjent med forfattergeniet Jan Mehlum og hans karakter Svend Foyn. Hør denne spennende, alvorlige og underholdende samtalen nå.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Jan Mehlum

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Følg med, premierehelgen avslutter med Tove Alsterdal seinere idag!

 

Se gjerne intervjuene igjen, om du ønsker. De er tilgjengelig hele sommeren, og utover året.

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top