“Digi-forfatterintervju i landsbyen” er tilbake, nå med Erling Greftgreft og Jarle Sten Olsen

Syttende og attende forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Erling Greftgreft og Jarle Sten Olsen: 

Erling Greftegreff: Han er bosatt på Gran i Hadeland. Han har siden 2009 jobber som politioverbetjent på Hønefoss politistasjon, med ansvar for etterforskning av økonomiske straffesaker. “Trekkfuglene” er hans debut som forfatter, en bok han fulgte opp med “Liten jente forsvunnet“.

 

Jarle Sten Olsen: Han bor i Bø i Telemark og jobber som lærer i media på Hjalmar Johansen videregående skole i Skien. Han har tjue års erfaring fra TV-produksjon, i NRK, TV 2 og flere produksjonsselskaper, hvor han har vært fotograf, redigerer, producer og prosjektleder. Han har blant annet produsert ”Midt i Smørøyet” (NRK) og ”Silje & Sigurd – et slags reiseprogram” (TVNorge), som vant Gullrute for beste underholdningsprogram i 2001. Som forfatter debuterte han i 2014 med “Steady“. “Bare du som passer” kom noen år etter.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Erling Greftgreft

© Jarle Sten Olsen

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

I morgen venter to nye forfatterintervjuer, så det er bare å glede seg til flere samtaler mellom anerkjente forfattere og meg.

 

Husk å trykke abonner på YouTube-kanalen!

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top