Premierehelgen forsetter, nå med forfatter Andreas Tjernshaugen

Tredje forfatter ut i ilden i “Digi-forfatterintervju i landsbyen”: Er sosiolog og forfatter Andreas Tjernshaugen. I flere år var han tilknyttet CICERO Senter for klimaforskning, for så å være informasjonsansvarlig for Bioteknologinemnda. Fra juni 2015 ble han ansatt som redaktør i Store norske leksikon. Han har doktorgrad innen teknologipolitikk knyttet til CO2-håndtering, og på aspekter ved miljø- og klimadebatten, Tjernshaugen debuterte med boken “Gasskraft – tjue års klimakamp” i 2007 (Pax forlag). Seks år etter ga han ut “Akvarieboka – for barn” på eget forlag. “Meisenes hemmelige liv” kom i 2015, “Hvaleventyret” kom i 2018 og “Blåhvalen” kom i 2020. I løpet av 25 minutter, tar jeg “Boktimmy” en spennende, kunnskapsrik og fengslende samtale med Andreas.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Andreas Tjernshaugen

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Nytt forfatterintervju kommer allerede 15.00, da er det filmregissør og forfatter Geir Greni som skal ut i ilden.

Se gjerne filmene om igjen og kos dere!

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top