Helg = “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, her nye episoder, nå med krimekteparet fra Haugesund Agnes Matre og Geir Tangen

Trettifjerde og trettifemte forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er ekteparet Agnes Matre og Geir Tangen:

Agnes Lovise Matre: Hun er adjunkt og forfatter fra Haugesund. Debuterte med romanen “Stryk meg over håret” i 2012. Høsten 2016 kom en pocketutgave av romanen “Kledd naken” på Gyldendal forlag, som hun tidligere ga ut på eget forlag. Matre underviser i norsk, samfunnskunnskap og engelsk ved privatgymnaset Sonans i Haugesund. I tillegg til å være lærer har hun tidligere arbeidet som frilansjournalist. Hun var også med i interimstyret som startet Forfatterforbundet. Hun ble tildelt “Sølvkniven” i 2020 for “Iskald”, og skriver i disse dager på sin kommende bok “Uvikslet jord”. Den kommer i starten av 2021.

 

Geir Tangen: Han er fra Øystese i Hardanger, men har vært bosatt i Haugesund siden 1996. Han er utdannet allmennlærer og har jobbet i ungdomsskolen siden 1996. Han har også jobbet som frilansjournalist i radio, TV og aviser siden 1990, og driver Norges største krimblogg der han anmelder krimbøker. Fra sommeren 2016 er han forfatter på heltid. Han debuterte i januar 2016 med krimromanen “Maestro” på eget forlag, og gjorde umiddelbar suksess med denne. Maestro og oppfølgeren Hjerteknuser er nå solgt til 15 land. Geir Tangen tilhører svenske Ahlander Agencys stab av internasjonale forfattere. I disse dager skriver han på et helt nytt univers, der “Vargtimen” er første bok og kommer i starten av 2021.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Agnes Matre © Geir Tangen

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

I morgen slipper vi danskene til, vent å se! Gled dere, til flere samtaler utover sommeren.

 

Gjerne begynn å abonnere på YouTube-kanalen min, det hadde jeg satt uendelig stor pris på.

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top