En kunnskapsrik bok om hunder!

Forlag: Jæren forlag

Sjanger: Faktabok

Forfatter: Linn H. Jansen

Kilde: Innbundet

 

Bli bedre kjent med hundelivet, hvordan det er å ha hund og ikke minst hvordan du skal tenke som en hund i denne vakre og kunnskapsrike boken!

Dette er boken for deg som har hund og for deg som har tenkt å anskaffe deg hund!

Linn H. Jansen, har skrevet en bok som omhandler hvordan hunden tenker og hvordan du kan ta vare på den. Boken gir deg forståelse av hundens liv.

Dette er en særdeles viktig bok. “Tenk som en hund”, er rikt illustrert med bilder og full av kunnskap. En bok som virkelig er å anbefale.

Boken får du en innføring fra den tid valpen kommer til sin nye familie til den er stor og klarer seg mye selv.

Linn H. Jansen har skrevet en mer eller mindre oppskrift på hvordan det er å ha en hund i hjemmet. Her legges handlemåter og rutiner frem. Den er også full av tips og råd.

Vi får en innføring i hvordan vi skal handle og Hundevettregler. Dette er en bok som bør ligge i det fleste hjem der det spankulerer rundt hunder.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4!

Imponerende skrevet!

 

Med bokhilsen fra BOKTIMMY!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top