Odd Singsaker er tilbake i topp form!

Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Thriller/Psykologisk/Krim

 

Forfatter: Jørgen Brekke

 

Sider: 368

 

Dato: 03.04.2018

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

Jørgen Brekke er i disse dager aktuell med nye Odd Singsaker bok. Jeg har allerede lest og har bare en ting å si, gled dere. “Alle kan drepe” er en lettlest, moderne, leken og drivende god thriller. Boken inneholder psykologiske elementer, som virkelig kan få nakkehårene til å reise seg. Brekke sparer litt på de voldelige beskrivelsene, men har gjort handlingen såpass nervepirrende og underholdende at den er vanskelig å legge fra seg. Dette er en thriller som virkelig kan anbefales.

Handlingen er lagt til 1992 og 2014. Leserne blir med til sommeren 1992, da fem studenter knytter et helt spesielt bånd under en sommerjobb i idylliske Norrtälje. Selma spår at en av dem vil ende opp som morder. En sensommer 2014, får en avdanket forfatter plutselig en bestselger med kriminalromanen Alle kan drepe. Et drapsoffer blir funnet uten øyne i sitt hjem i Trondheim. Førstebetjent Odd Singsaker får nye utfordringer på hjemmebane, og slites mellom familielivet og en dramatisk etterforskning.

I “Alle kan drepe” møter leserne igjen førstebetjent Odd Singsaker, som får nye utfordringer på hjemmebane. Jørgen Brekke har gjennom 368 sider, laget en velskreven thriller, der dramatikk og spenning går hånd i hånd. Brekke har med “Alle kan drepe”, skrevet en kald og mørk thriller som får pulsen til å øke hos deg som leser. Jeg har lest alle Jørgen Brekkes utgivelser, og mener at “Alle kan drepe” er Brekkes mest lekne og underholdende thriller. En fascinerende historie samlet mellom to permer av en dyktig forfatter. Jørgen Brekke er ikke bare flink til å skildre miljø og karakter, han klarer også å beskrive handlingen på en såpass fengende at en får lyst til å lese hele boken. Jeg gleder meg allerede til neste Odd Singsaker bok.

Les forresten min anmeldelse av hans forrige roman “Avgrunnsblikk” her!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Sommeren 1992: Fem studenter knytter et helt spesielt bånd under en sommerjobb i idylliske Norrtälje. Selma spår at en av dem vil ende opp som morder. Er det en lek, eller mener hun alvor?

Sensommer 2014: En avdanket forfatter får en plutselig bestselger med kriminalromanen Alle kan drepe. Et drapsoffer blir funnet uten øyne i sitt hjem i Trondheim. Førstebetjent Odd Singsaker får nye utfordringer på hjemmebane, og slites mellom familielivet og en dramatisk etterforskning.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Juritzen.no. (2018). Alle kan drepe. Lokalisert 03.04.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top