Forlag: Gursli Berg forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Robert Dugoni

 

Dato: 06.10.2016

 

Sider: 453

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

Ute etter en saftig kriminalroman, der hver side er verd pengene!

Da anbefaler jeg kriminalromanen “Min søsters grav”

Dette er en spennende, sjokkerende, dyp, dyster og rolig roman. “Min søsters grav!” er forfattet av Robert Dugoni, som er en kritikerrost forfatter fra USA.

Vi blir i denne romanen kjent med et univers og flere forskjellige karakterer. I dag er denne romanen i Pocket, men allerede høsten 2016 kommer neste bok på norsk.

Forfatteren har med denne romanen skapt et nytt spennende og sjokkerende univers. Denne romanen vil du sjelden gå glipp av! “Min søster grav”, er en roman full av overraskelser. På mange måter er dette en roman, med en krysning mellom intens spenningsroman og stillestående thriller. Dugonis har skrevet en kriminalroman, leserne sjelden vil glemme. Allerede fra første side holdes spenningen oppe. Dette er en reise å anbefale.

 

Bakside informasjon om boken:

“I tjue år har Tracy Crosswhite stilt spørsmål ved etterforskningen av søsteren Sarahs forsvinning og den påfølgende rettssaken. Hun tror ikke at Edmund House ? en tidligere straffet voldtektsmann og mannen som ble dømt for drapet på Sarah ? er den skyldige. Saken motiverer Tracy til å jobbe for å opprettholde lov og rettferdighet, og hun blir etterforsker i Seattle-politiet og vier livet til å oppklare drapssaker.

Da Sarahs levninger til slutt blir funnet i nærheten av hjembyen deres, nord i Cascade-fjellene i delstaten Washington, er Tracy fast bestemt på å finne svarene hun har lett etter. Men i letingen etter den virkelige drapsmannen avdekker hun mørke, gamle hemmeligheter som kommer til å forandre hennes forhold til fortiden for alltid ? og åpne døren til en dødelig fare.”

 

“Min søsters grav”, er bestående av 450 sider. Noe som er verd pengene og lesingen. En murstein av en bok som du ikke bør gå glipp av.

Gjennom hele romanen blir du kjent med en sjokkerende, spennende og rolig handling.

Helt fra begynnelsen preges historien av Sarahs som har forsvunnet. Store spørsmål stilles rundt forsvinningen og fører til funnet av skjelett i skogen. Funnet viser til levningene av Sarah, som forsvant 20 år tidligere. Allerede fra de første sidene er spenningen godt plantet i hvit og sort.

Ut over de 450 sidene, blir en bedre kjent med romanens roller og handling. Selv om romanen til tider er rolig, klarer den å holde interessen oppe ved å beskrive omgivelsene, rollene og følelsene blant personalia. Boken utvikler seg etterhvert mot et spenningspunkt og en venter gjennom de flere hundre sidene på svarene om hvem som utførte de brutale handlingene.

Romanens historie er preget av politiarbeid, intriger, tilbakeblikk om hendelser fra barndommen til Tracy og Sarah. Tracy kjenner til kvinnen som forsvant og gjennom romanener jobbes det hardt for å få gjenopptatt Sarahs sak, noe som betyr at Edmund House som sitter fengslet for drapet blir løslatt.

Spenningen bygges opp mot slutten. Noe som gjør den til en interessant roman. Dette er virkelig en roman å anbefale. Jeg har derfor valgt å gi denne romanen terningkast 5!

Gleder meg allerede til neste bok Robert Dugoni!

 

Kilder:

Gursli Berg Forlag. (2015). Min søsters grav. Lokalisert 06.10.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top