hits

En imponerende oppskrift på sukess!

Forlag: Publica

Sjanger: Oppskrift/Leksikon

Forfatter: Ken Jensen og Egil Foss Iversen

Kilde: Innbundet

 

Ønsker du å bli forfatter, ja da er oppskriften her!

Dette er boken de fleste forfatterspirer og forfattere har ønsket seg! Aldri før har en slik unik bok blitt utgitt i Norge. 

Ken Jensen og Egil Foss Iversen har skrevet en oppskrift. Dette er en oppskrift på hvordan en kan utgi egen bok. Dette er boken som kan hjelpe deg i motbakker. Et arbeidsredskap for folk flest. Denne boken er proppet med råd og tips. Den tar deg med i kulissene og gir deg et grundig og unikt innblikk i hvordan en bok skapes. Dette er boken som gir deg konkrete tips til hvordan du, som forfatterspire går fra skrivebordsskuff til utgivelse.

Forfatterne har skrevet en informativ, hjelpsom og konkret oppskrift for å bli forfatter og nå suksess.

Aldri før har noe liknende blitt utgitt på norsk. Boken er et utfyllende verktøyene for å lykkes i dagens stramme bokmarked.

"Ekte skriveglede", er ikke bare for de som ønsker å bli forfattere, men også for de som ønsker å prestere godt i skole og arbeid. Denne passer perfekt for dem som ønsker å skrive en god eksamen eller en god tekst. "Ekte skriveglede", er en informativ, kreativ og hjelpsom bok for enhver med en form for skrive glede.

Jeg er imponert og har valgt å gi denne interessant og informative boken terningkast 6!

Dette er virkelig en praktbok, noe å anbefale enhver elev, forfatterspire og forfatter. Her er det tips, åpne rom til å notere selv og mye informasjon som kan mette og gjøre enhver person språkrik. Anbefales sterkt!

 

Bakside informasjon om boken:

"Ekte skriveglede er boken for alle som ønsker å bli forfatter, men som kanskje føler at de stamper litt i motbakke. Dette er også boken for deg som vil bli en bedre forfatter. Vi tar deg med bak kulissene og lar deg få et unikt innblikk i hvordan en bok blir til. Her finner du konkrete tips til hvordan du skal gå fra standardavslag til antagelse, fra skrivebordsskuff til utgivelse. Ekte skriveglede gir deg verktøyene for å lykkes i dagens stramme bokmarked."

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Ken Jensen og Egil Foss Iversen (2016). Ekte skriveglede. Lokalisert 2016. Forlag: Publica - Stavanger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar