Ny helg, nye episoder av “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, nå Jan-Erik Fjell

Tjuefjerde forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Jan-Erik Fjell:

Han er en norsk kriminalforfatter, som debuterte med underholdningsromanen «Pus» i 2009. Hans store gjennombrudd kom året etter med kriminalromanen «Tysteren» (2010). Med stor begeistring hos leserne, fikk han Bokhandlerprisen og regnes som den yngste vinner noen gang.

 

I krimserien til Jan-Erik Fjell blir leserne kjent med Kriposetterforskeren Anton Brekke, han dukker opp igjen i «Skyggerom» (2012) og «Hevneren» (2013) – i siste bok riktignok degradert til ordensavdelingen i Fredrikstad. I «Rovdyret» (2014) er han tilbake som Kripos-etterforsker og får mer enn nok å henge fingrene i. Brekke får enda større utfordringer i «Lykkejegeren» (2016) hvor mye av handlingen er lagt til Las Vegas.

 

Fjell kobler gjerne mellom hendelser som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre – på grunn av avstand i tid eller geografisk avstand. I «Gjemsel» (2019) blir en kvinne funnet drept, og Anton Brekke vet med sikkerhet at den rømte seriemorderen Stig Hellum er tilbake. Dette kobles opp mot en dødsdømt fanges beretning i Texas i 2006, og så kan drapsetterforskningen rulle videre i en stilsikker roman innenfor politikrim-sjangeren. I år (2020) er Jan-Erik Fjell aktuell med ny Anton Brekke krim «Gråsonen».

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Jan-Erik Fjell

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Hør intervjuet her!

 

Det var siste intervju for idag, i morgen er det to nye, så det er bare å glede seg allerede!

 

Liker du intervjuene, abonner gjerne på YouTube-kanalen!

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top