August, sommeren nærmer seg slutt, nye episoder av “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, nå med Odd Singsakers far Jørgen Brekke

Førtiførste forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Jørgen Brekke:

Han er skaperen bak Odd Singsaker og bor i Horten. Han debuterte med «Nådens omkrets» i 2011, som ble hovedbok i to bokklubber og solgt til en rekke land. Han har siden skrevet en rekke krimromaner både for voksne og ungdom, og har mottatt flere priser for sitt forfatterskap. Romanen «Menneskets natur», som utkom på norsk i 2013, ble valgt av Kirkus Reviews til en av de ti beste krimutgivelsene i USA i 2017.

 

Brekke har også skrevet ungdomsbokserien «Oppdrag Mars», og bidro i 2020 med «Andre guder» som er første bok i Vigmostad & Bjørkes serie der de ti bud er grunnmuren for boken. I 2020 ga han også ut den frittstående kriminalromanen «Nå har natten alt». Jørgen Brekke er en dreven forfatter, og står bak mange gode leseopplevelser.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Jørgen Brekke

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Seinere i dag er det tid for Ole Kristian Ellingsen, så få med deg intervjuet klokken 15.00.

 

Ellers, gjerne abonner på YouTube-kanalen min

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top