“Digi-forfatterintervju i landsbyen” fortsetter, nå med barne/ungdom/voksenbok forfatter Hanne Kristin Rohde

Ellevte forfatteren ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Hanne Kristin Rohde:

Hun er en norsk jurist, forfatter og tidligere politileder. Rohde er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og jobbet i ulike stillinger i Politiet fra 1989 fram til hun sluttet som leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt i 2014. I 2011 ga Rohde ut barneboka «Kråka som hadde høydeskrekk» (Commentum Forlag). I februar 2014 ga hun ut sin første kriminalroman “Mørke hjerter” (Kagge Forlag). Hennes første krimroman solgte 19 000 eksemplarer i løpet av sitt første halvår i salg, noe som førte den opp på tredjeplass blant mest solgte kriminalromaner i første halvår av 2014. I desember 2009 var Hanne Kristin Rohde en av flere nominerte til «Årets navn» i VG. I 2010 ble hun kåret til «Årets Osloborger» av Aftenpostens lesere, med over halvparten av stemmene av de tilsammen åtte nominerte. Hun står også bak den populære “Blålys“-serien for ungdommer.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Hanne Kristin Rohde

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Seinere i dag deltar Sølvkniven-nominert for 2019, Myriam H. Bjerkli og podkast-skaper Jan-Erik Vik. Så følg med!

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen til Boktimmy!

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top