Er du klart for KAPITTEL 2016!

Tradisjonen tro arrangeres igjen KAPITTEL i Stavanger. Datoen er satt mellom 14 og 18. September. Fordelt rundt i Stavanger, arrangeres 120 eventer. Denne litteraturfestivalen har på mange måter blitt et viktig varemerke for Rogaland, Stavanger. KAPITTEL er blitt en institusjon på litteraturfeltet, både i Rogaland og nasjonalt. Forfattere og publikum kommer fra flere sider av verden. I år kommer blant annet Nobelprisvinneren Wole Soyinka. Wole er en av årets hedersgjester og skal holde foredrag om “Språk mellom sannhet og makt”. Andre forfattere og foredragsholdere KAPITTEL frister med er: Sofi Oksanen, Knut Nærum, Karl Ove Knausgård og Carsten Jensen. Dette er virkelig noen en hver bør få med seg. Det er umulig å ikke finne et foredrag og arrangement som kan friste. 

Helt siden Kapittel ble skrevet i 1995 av og på Sølvberget, har dette vært en årlig litteraturfest. Hvert år har festivalen et hovedtema. Tema for årets festival er: Vandring. Kapittel ble grunnlagt, etter at Sølvberget i flere år hadde arrangert Uke Alexander. Siden har dette blitt et årlig event. Noen enhver kan glede seg over.

 

TEMA FOR I ÅR ER: VANDRING

 

Du kan lese mer om KAPITTEL 16 her: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL

Du kan bestille billetter og se programmet her: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL/Program2/Program-og-billettsalg

 

Jeg vil uansett blogge fra flere av arrangementene, men KAPITTEL byr på mange informative og kunnskapsrike foredrag og bokbad. 

Dette kan virkelig anbefales. Jeg var på KAPITTEL for 3 år siden og har mange gode minner fra de flere arrangementene som ble tilbydd den gang.

 

Så kjøp billetter i dag og få med deg denne litterære festen!

For billetter: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL/Program2/Program-og-billettsalg

 

Kilder:

Stavanger-kulturhus.no (2016). KAPITTEL 16. Lokalisert 2016 på internett: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top