Vakre julehefter for barn!

Forlag: Egmont

Sjanger: Julehefter 2016/Barn/Tegneserier

Forfatter: Flere utgivere

Kilde: Hefter

For barn er julen den beste tiden av året. Selv husker jeg at når desember kom var julen rett rundt neste svin. Før det kunne en kose seg med julesnop, julekalender, julestemning og julehefter.

I år gis det hele 4 hefter for barn. For jentene finner en Frost som er et vakkert, underholdende og stemningsfylt hefte. Til guttene finnes Flåklypa, Tommy og tigeren og Tom og Jerry, som både er festlig, humoristisk og underholdende.

Alle hefter bærer nostalgi og er et kunstverk av de sjeldne. Barn liker tegneserier og da er dette blader som er midt i blinken. Selv om det egner seg beste til barna, er det også voksne som kan ha glede av de humoristiske og underholdende tegneseriestripene.

Jeg har valgt å gi:

– Flåklypa:

Terningkast 5.

Flåklypa bringer minner for både små og store. Både på TV, i blader og i julehefter. Vakre farger og koselige tegninger hører julen med.

– Frost:

Terningkast 4.

For jenter er Frost kjent på skjermene, men juleheftet er både vakkert og fengende. Passer for jenter i alle aldre. Så bare "Let i go!"

– Tommy og Tigeren:

Terningkast 3.

Gamle striper, underholdende og humoristiske. Til tider langtrukkent og kjedelig. Passet nok best for dem som har et forhold til tigeren og gutten.

– Tom og Jerry:

Terningkast 5.

Det beste juleheftet i barne og ungdoms sjangeren. De fleste kjenner nok til katten og musen. Dette er striper med humoristisk vold. Et hefte som virkelig bør leses.

Med julehilsen

Kilder:

Egmont. (2016). Julehefter for barn og unge. Lokalisert 19.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top