“Digi-forfatterintervju i landsbyen” er tilbake, nå med Heine Bakkeid

Fjortende forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Heine Bakkeid:

Han er en norsk forfatter. Bakkeid vokste opp på Belnes i Gratangen og i Kvæfjord ved Harstad og bodde så flere år i Stavanger. Senere ble han igjen bosatt i Kvæfjord. Bakkeid har en bachelorgrad i systemutvikling. Han debuterte i 2005 med den humoristiske science fiction-romanen “Bobejim – spesialagenten“. Krimbøkene hans er utgitt i 18 land. Han står også bak kriminalromanene “Jeg skal savne deg i morgen” (2016), “Møt meg i paradis” (2018) og “Vi skal ikke våkne” (2019) alle tre utgitt på Aschehoug forlag.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Heine Bakkeid

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Håper du likte samtalen mellom Heine og meg, i morgen skal Marit Reiersgård ut i ilden. Det er bare å glede seg til flere intervjuer denne helgen. For helgen har så vidt begynt!

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen når du har sett ferdig dette intervjuet.

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top