Feriere i Norge, her er boken for deg!


Forlag: Font forlag

Sjanger: Familiebok/aktivitetsbok

Forfatter: Kjersti Herland Johnsen

Sider: 128

Kilde: Forhåndseksemplar – Innbundet

 

Sommerboka av Kjersti Herland Johnsen, er en gøyal og inspirerende bok, full av råd og tips for den perfekte sommerferie. Om du skal feriere i Norge, er denne boken et glimrende kjøp. Kjersti gir deg flere grunner til å skyve vekk telefonen og nettbrettet. Den samler familie med quiz og gir tips til en meningsfull ferie. Med et innehold på rundt 128 sider, får du som leser, gode, morsomme, geniale og gøyale råd til både solskinnsdager og regnfulle dager. 

Denne boken er på mange måter en bruksanvisning for familier. Sommerboken mangler ikke på ideer. Ved å ta utgangspunkt i reiseliv, matlaging og friluftsliv blir den aldri brukt opp. Denne aktivitetsboken kan brukes år etter år.

Du som leser får blant annet servert matoppskrifter, forsøk innen fysikk og drøssevis av aktiviteter som du kan foreta deg både innen og uten dørs. I tillegg til råd og tips, blir du i denne boken guidet gjennom Norge. Både fra Nord til Sør og fra Øst til Vest får du en følelse av tilværelse. Forfatteren har ikke spart på beskrivelsene rundt diverse attraksjoner og er delt opp etter fylker og byer. Boken er proppet med informasjon om attraksjoner og om det frister, er det bare å hoppe i bilen, ta på seg sikkerhetsbelte og starte motoren.

Om dine unger også sliter med å sitte i ro i bilen, da kan Sommerboken hjelpe. Kjersti gir også ideer til aktiviteter i bilen. Det er ingen tvil om at forfatteren har prøvd å vinkle boken inn på barn. For etter å ha lest boken, kan en med hånden på hjerte si at boken er glimrende for barn i alle aldre.

Det er ingen tvil om at denne boken er et prakt eksemplar på hvordan en lett kan få en vellykket sommerferie. Den anbefales på det varmeste og du som leser vil kose deg i flere timer med denne vakre boken.

 

Bakside informasjon om boken:

“Hvert år gleder fem millioner nordmenn seg til sommerferien. Noen vil reise langt mens andre helst vil være hjemme, far liker kultur mens mor foretrekker natur, enkelte er fulle av planer og ideer, andre er tiltaksløse. Og så var det været, da.

Sommerboka er en gøyal og inspirerende bruksanvisning som favner alle familieferiens sider. Her er råd og tips innen reiseliv, matlaging og friluftsliv, og forslag til aktiviteter både inne og ute og på bilveien. Lag de beste sommerfestene, tidenes vannballongkrig, finn badelykken i sjøen, i vannsprederen eller i familiens hjemmelagde spa og få tips til gode sommerbøker og sommerfilmer. I boken finner dere også spennende fysikkeksperimenter, sommerlige oppskrifter og quiz for hele familien!

Vi gir dere hundrevis av måter å utkonkurrere telefonen og nettbrettet på!”

 

Som nevnt tidligere er dette en bok for de fleste familier. En bok som bør finnes i alle hjem og i de fleste bokhyller. I tillegg til å være godt informert og illustrert, er dette en guide til en perfekt ferie. Sommerboka vil guide dere gjennom Norge og det eneste som ikke medfølger, er bil og penn.

Se bort i fra guiden til de fleste fylker, er boken full av quiz, aktiviteter og god humor. Boken er også utstyrt med sider, der du selv kan notere.

Sommerboka er en bok på om lag 128 sider. Boken passer til alle familier og er stappet med underholdning og aktiviteter. Med vakre illustrasjoner er dette nærmest et ferieleksikon. Kjersti har med denne boken, skapt et leksikon og en bruksanvisning på den perfekte sommerferie. Det ender med at jeg gir denne boken, terningkast 6. Dette på grunnlag av at den er vakkert illustrert, humoristisk, informativ, fullstappet av informasjon og en grundig guide til de fleste attraksjoner rundt i det vide Norge.

JA DETTE ER EN BOK, ENHVER FAMILIE BØR SKAFFE SEG!!

God fornøyelse og god ferie!

 

TERNINGKAST 6!!!

 

Med sommerhilsen og lesehilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Font forlag (2016). SOMMERBOKA. Lokalisert 2016 på internett: http://fontforlag.no/utgivelser/fritid-og-underholdning/183/sommerboka-9788281693708.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “Feriere i Norge, her er boken for deg!

  1. Denne skal jeg sjekke ut 😀 Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den 🙂

  2. Snippen, takk for hyggelig kommentar. Boken koster 199 kr på Font Forlag. Skal sjekke ut bloggen din. Ha en fin sommerkveld videre:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top