August, sommeren nærmer seg slutt, nye episoder av “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, nå med historisk roman forfatter Jan Ove Ekeberg

Førtitredje forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Jan Ove Ekeberg

Han er født i Skedsmo og bor i Fredrikstad. Han har lang erfaring som journalist og var i en årrekke programleder for Økonominyhetene på TV2 Nyhetskanalen. Ekeberg debuterte som forfatter i 1996 med en biografi om Gro Harlem Brundtland, og har senere skrevet flere dokumentarbøker, barnebøker og romaner for voksne.

 

Han nådde et stort publikum med den historiske spenningstrilogien «I sverdets tid» (2011–13), som til nå har nådd et samlet opplag på 40 000. Første bind i serien «Den siste vikingkongen», som handler om Harald Hardrådes liv, ble lansert våren 2016 og fikk terningkast 6 av Dagbladets anmelder, under overskriften “Innertier fra viktingtida”.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Jan Ove Ekeberg
© Simen Ingemundsen
© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)
© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her:

 

Klokken 15.00 er det duket for et møte med Ørjan N. Karlson. Gled dere!

 

Ta gjerne å abonner på YouTube-kanalen.

 

Mvh. Simen «Boktimmy» Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top