Boktimmy, en anmeldelses og informativ blogg.

Boktimmy er en bokblogg som skal ta for seg nye og eldre bøker innen alle sjangre. Boktimmy skal anmelde og informere om kommende publikasjoner.

Helt siden 2008, har jeg viet mitt liv til bøker. Med interesse for bøker innen skjønnlitteratur, kriminallitteratur og historisk litteratur, har jeg samlet opp en samling på litt over 3000 bøker. Selv kaller jeg meg bibliofil (Som betyr at du har stor interesse for bøker)

I min kjellerleilighet har jeg som nevnt 3000 bøker, en samling innen de fleste sjangre. Bøker har alltid vært en livsglede for meg og jeg gleder meg til å dele den med dere. Både forlag, forfattere og lesere av denne bloggen skal få en innsikt i anmeldelser og leseglede min.

Så jeg håper du som leser ser fram til å ta et dypdykk i mine anmeldelser og jeg ønsker deg god lesing.

 

Med vennlig lesehilsen Boktimmy:)

 

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top