Ble bedre kjent med 70 tallet!

Bjørnstad er vell et navn de fleste nå kjenner til. Nå som forfatter og tidligere som komponist. Jeg sier ikke mer, det er Ketil Bjørnstad jeg prøver å beskrive. En person som er meget imponerende i sitt forfatterskap og karriere.

Jeg fikk oppleve han og Anne Grosvold lese fra boken hans "Verden som var min – 70 tallet", en bok som er meget interessant.

I boken skriver Ketil om sitt liv som både er spennende, dramatisk og interessant. Jeg ble på mange måter fan av hans forfatterskap etter bind nummer en av "Verden som var min", ble utgitt. En bok som tar for seg 60 tallet. Begge utgitt av Aschehoug!

Dette er virkelig lesestoff å anbefale. Gjennom bok praten ble publikum kjent med Bjørnstad som person, som forfatter og som komponist. En stjerne av et talent!

Serien som skal holde på helt til 2010 tallet, er virkelig en serie å anbefale!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top