Bokfest i Stavanger!

Den 20. Oktober avsluttet Gyldendal arrangementet Forfatterne kommer 2016. Dette var en bok fest som hadde vart over 8 dager rundt om i Norge.

Stavanger var siste by ut. Dette ble arrangert i Røde Sjøhus.

På programmet stod blant annet:

– Gunnar Staalesen

– Uri Helene

– Tone Almhjell

Og mange flere.

Programleder for arrangementet var NRK Stjernekamp aktuell Mona B. Riise. Hun gjorde gode, kunnskapsrike og spennende intervjuer.

Ekstra stas var det da hun presenterte meg fra scenen som Boktimmy!

Kvelden bestod av mat servering og flere forfatter intervjuer.

Blant forfatter intervjuene var det feiring av en kjent detektiv, nemlig Varg Veum. Gunnar Staalesen er også denne høsten i tradisjonen tro aktuell med enda en Veum krim. Boken har fått tittel: "Storesøsteren". Les min anmeldelse her http://m.boktimmy.blogg.no/1473007999_sterk_og_spennende_bo.html.

Dette var en kunnskapsrik, underholdende og humoristisk kveld. Med bokbad av Jens Stoltenberg på skjerm og Radioresepsjonen som er aktuell med 169 Dilemmas serverte publikummet et dilemma til tanke.

Uri Helene tok oss med i et ekteskap thriller og Almhjell tok oss med til et fantasy univers.

Dette var en innholdsrik kveld. Med god servering, bokpakke til de som var tilstede og imponerende underholdning. Her var flere bokhandlere og bibliotekarer samlet over en inspirerende litteratur fest. Dette var en informativ kveld.

Gyldendal forlag hadde stelt i stand en kveld for enhver smak. Forfatterne skapte en god stund og for meg som bokblogger var det stas og være tilstede.

Gleder meg til neste høst!

Her er bilder fra kvelden:

Møte med et av mine forfatter idoler var utrolig kjekt.

Kilder: Boktimmy!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top