hits

Kunnskapsrik quiz bok!

Forlag: Tigerforlaget

Sjanger: Spørrebok/Quiz

Forfattere: Ole Martin Halck og Eskil Aasmul

Sider: 344

Kilde: Pocket

"Quizkanon 1", er en kunnskapsrik, kulturell, politisk og historisk spørrebok full av klassiske og nye spørsmål. Den tar for seg verden mellom to permer.

Forfatterne har samlet de spørsmålene som oftest dukker opp blant folk. Quiz boken er delt opp i kategorier, som inneholder kunnskap som introduksjon.

Dette er en kreativ, gøyal, fengende, informativ og underholdende spørrebok.

Boken utgjør en base av grunnleggende informasjon. Full av spørsmål og svar. Dette er den perfekte boken for familier, underholdning, fester og hyggelige sammenkomster.

"Quizkanon", er delt opp i to deler, der den ene delen er selve kanonen og den andre delen er nye og aktuelle spørsmål. Boken innholdet også en oppskrift på å lage en god quiz og en oversikt over de beste quiz-stedene i landet.

Dette er en underholdende, humoristisk, fengende, kunnskapsrik, politisk, historisk og kulturell bok. Her bli leserne kjent med forskjellige kategorier. En kommer blant annet i denne boken tett inn på naturen, geografien, kulturen og samfunnet. Her blir en kjent med verden på en fengende, kreativ og underholdende måte.

"Quizkanon", er en velskrevet spørrebok for folk i alle aldre. Dette er en solid og viktig bok. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5. Gøyal, interessant og kreativ bok med spørsmål og svar. Forfatterne har laget en quiz bok som lærer leserne å kjenne samfunnet og livet.

Bakside informasjon om boken:

"Quizkanonen er en spørrebok som består av de klassiske spørsmålene. Spørsmål som kommer igjen og igjen. Lærer du disse, blir du garantert en god quiz-deltager. Etter tusenvis av pub-quizer, tusenvis av timer med pløying av spørrebøker og leting i quiz-apper, har vi samlet de spørsmålene som oftest dukker opp. Det Asbjørnsen og Moe gjorde for eventyr, har vi gjort for quiz.

Quizkanonen består av fire bøker, som til sammen utgjør basen av det du bør kunne. Det er selve grunnkurset i quiz. Alle de fire bøkene er delt i to: Den ene delen er selve kanonen, og den andre delen er nye og aktuelle spørsmål. Som bonus får du oppskriften på å lage en god quiz og en oversikt over de beste quiz-stedene i landet.

Lykke til med å bli en quiz-mester!"

Med bokhilsen

Kilder:

Tigerforlaget. (2016). Quizkanon 1. Lokalisert 23.12.2016

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar