hits

Er du klart for KAPITTEL 2016!

Tradisjonen tro arrangeres igjen KAPITTEL i Stavanger. Datoen er satt mellom 14 og 18. September. Fordelt rundt i Stavanger, arrangeres 120 eventer. Denne litteraturfestivalen har på mange måter blitt et viktig varemerke for Rogaland, Stavanger. KAPITTEL er blitt en institusjon på litteraturfeltet, både i Rogaland og nasjonalt. Forfattere og publikum kommer fra flere sider av verden. I år kommer blant annet Nobelprisvinneren Wole Soyinka. Wole er en av årets hedersgjester og skal holde foredrag om "Språk mellom sannhet og makt". Andre forfattere og foredragsholdere KAPITTEL frister med er: Sofi Oksanen, Knut Nærum, Karl Ove Knausgård og Carsten Jensen. Dette er virkelig noen en hver bør få med seg. Det er umulig å ikke finne et foredrag og arrangement som kan friste. 

Helt siden Kapittel ble skrevet i 1995 av og på Sølvberget, har dette vært en årlig litteraturfest. Hvert år har festivalen et hovedtema. Tema for årets festival er: Vandring. Kapittel ble grunnlagt, etter at Sølvberget i flere år hadde arrangert Uke Alexander. Siden har dette blitt et årlig event. Noen enhver kan glede seg over.

 

TEMA FOR I ÅR ER: VANDRING

 

Du kan lese mer om KAPITTEL 16 her: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL

Du kan bestille billetter og se programmet her: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL/Program2/Program-og-billettsalg

 

Jeg vil uansett blogge fra flere av arrangementene, men KAPITTEL byr på mange informative og kunnskapsrike foredrag og bokbad. 

Dette kan virkelig anbefales. Jeg var på KAPITTEL for 3 år siden og har mange gode minner fra de flere arrangementene som ble tilbydd den gang.

 

Så kjøp billetter i dag og få med deg denne litterære festen!

For billetter: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL/Program2/Program-og-billettsalg

 

Kilder:

Stavanger-kulturhus.no (2016). KAPITTEL 16. Lokalisert 2016 på internett: http://www.stavanger-kulturhus.no/KAPITTEL

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar